Teambuilding

Team Building

Et utvalg av morsomme team challenge aktiviteter som involverer hele laget.

Denne pakken varer ca 3 timer hvor vi setter opp aktivitetene for deg.

Du vil da ha 30 min oppvarming etterfulgt av fire ganger 40 minutter med problemløsning. Postene vil typisk være i skogen eller i området rundt TrollPark Hove. Det er fullt mulig å kjøre aktiviteten som en konkurranse hvor vi ender opp med et vinnerlag.
Læring, mestring, liv og bevegelse!

Stand Up Padling

stand up padling

SUP KURS

Trollpark Hove sine SUP kurs er skreddersydde til hver enkelt gruppe. Mestringsfølelsen kommer fort i denne superpopulære vannsporten. Stand Up Paddleboard kurs er perfekt for familier, bedrifter eller skolegrupper. 

Hos oss får dere alt dere trenger for en morsom og vann(!)vittig utendørsopplevelse.

Sammen med erfarne instruktører vil du garantert bli våt, trimme lattermusklene og oppleve tidenes mestringsfølelse.

Hvor lenge varer aktiviteten?

 • 2-3 timer

Hvilket utstyr kan du låne?

 • CE godkjent redningsvest
 • 6mm våtdrakt
 • Hansker
 • Våtsko

Hva må jeg ta med?

 • Badetøy

 • Håndkle

Coasteering

Coasteering

Utforsk og opplev kystlinjen på en eventyrlig måte med denne spennende vannaktiviteten. Hopp fra skjær, klatring og svømming i fjæren. Sammen med erfarne instruktører vil du garantert ha det gøy og oppleve mestring.

Vi er tilhengere av å utfordre personlige grenser, og våre hjelpsomme instruktører tilpasser og oppmuntrer deg slik at alle som vil får muligheten til å gå utenfor sin komfortsone. Du vil aldri bli presset til å gjøre noe du ikke føler deg komfortabel med.

Du vil i løpet av aktiviteten bli opplært i forskjellige ferdigheter blant annet defensiv svømmeteknikk, svømming i grupper, traversere steiner og hopping i vannet fra forskjellige høyder.

Hvis du er på utkikk etter en spennende aktivitet for familien, kollegaer, idrettsklubben eller bursdagsfesten så er coasteering det perfekte valget.

Hvor lenge varer aktiviteten?

 • 2-3 timer

Hvilket utstyr kan du låne?

 • CE godkjent redningsvest
 • 6mm våtdrakt
 • Hansker
 • Våtsko

Hva må jeg ta med?

 • Badetøy

 • Håndkle

Escaperoom

Escaperoom

Skituren over vidda endres fort fra idyll til hardt strev når vinterstormen plutslig feier inn over dere. Deres eneste utvei er å komme dere i ly for uværet som pisker rundt dere. Etter mye slit klarer dere til slutt å komme dere vekk fra fjellet og ned i en avsidesliggende dal...

Utslitte og kalde ramler dere inn døra på den bortglemte hytta som ligger alene i dalen. Dere er glade for endelig å ha kommet i sikkerhet. Her er dere trygge for uværet som herjer oppe på fjellet, men IKKE FOR FARENE SOM TRUER NEDE I DALEN.

Når dere begynner å se dere omkring inne i hytta oppdager dere at den ikke virker så ubebodd som dere først trodde. Dere KJENNER også den ubehagelige følelsen av å bli iakttatt. Dere bestemmer dere for å forlate hytta, men oppdager at det allerede er for sent. Dere er blitt innesperret, og jegeren skjuler seg et sted der ute i stormen. Hytten er fellen hans og dere er hans bytte.

Klarer dere å komme dere helskinnet ut av hytten før det er for sent? 

Spilletid: Opptil 60 minutter

Antall spillere: 2-8

Laser Tag

laser tag

Lazer Tag er underholdende, morsomt og engasjerende for større barn, ungdom og voksne. Strategi, lagspill, bevegelse og kreativitet er nøkkelord. I dette spillet er det vanskelig å la vær å bli medrevet.

Lazer tag er et lagspill hvor man spiller mot hverandre fra hver sin orginale base. Klarer dere å snike dere inn på det andre lagets territorium og eliminiere motstanderen?  Dette er det perfekte spillet for dere som elsker tempo, konkurranse og lagånd. Passer perfekt for større grupper som familiesammenkomster, barnebursdager, teambuilding og utdrikningslag. 

OBS: Pga fare for overivrighet og engasjement anbefaler vi at dere har på dere klær og sko dere ikke er redde for i denne aktiviteten. 

KJØR LAZER TAG!

Hvor lenge?

 • 3 t. (Inkludert i denne tiden er instruksjon, trening og spill)

   

Hva må jeg ta med?

 • Gode joggesko (sandaler er ikke tillatt)

Hove Klatrepark

Hove Klatrepark

Hove Klatrepark er perfekt for for både store og små eventyrere. Vår toppmoderne klatrepark er designet slik at man helt uten bekymringer kan utfordre seg i tretoppene.

Hos oss finner du flere ziplines og klatreløyper i varierende vanskelighetsgrad. Klatring passer for alle, og det har vi lagt til rette for her på Hove klatrepark. Våre dyktige og engasjerte instruktører er alltid tilgjengelige for deg!

Klatreparken består av 6 ruter i varierende høyde og vanskelighetsgrad. En av manges favoritter er løypen som består kun av ziplines. Sving deg fra tre til tre og kjenn at du lever.  

Hove Klatrepark er en gøyal klatrepark hvor hele familien vil kjenne på mestring og utfordring. Vi benytter et kontinuerlig og moderne sikkerhetssystem som gjør at man slipper å tenke på å feste seg av og på med karabinkroker. Hos oss er man trygt festet fra start til slutt, noe som gjør opplevelsen litt mer avslappende. Det er altså bare til å kjøre på med spenstige tarzan hopp og hyl – det er selvfølgelig helt trygt!

Vår flotte klatrepark finner dere like ved Hove Leirsenter, ca 10 minutter fra Arendal, 30 minutter fra Grimstad & 1 time fra Kristiansand

BOOK ONLINE OG SPAR KR. 30,- PR PERS!

TrollPark Hove

Pris klatrepark 110cm billett

Pris kr 280,- hvis du er 110 – 140 cm høy

Spar kr 30,- per person ved å booke klatring på nett!

Klatrepark Hove

Pris klatrepark 140cm billett

Pris kr 380,- hvis du er over 140 cm høy

Spar kr 30,- per person ved å booke klatring på nett!

FØR KLATRING

SIKKERHET & UTSTYR

Alle som skal klatre hos oss må gjennom et sikkerhetskurs med en av våre sertifiserte instruktører. Kurset og påselingen tar ca 15 minutter. Før kursstart får dere utdelt alt nødvendig klatreutstyr. 

 • Full kropp klatresele 
 • Hjelm. Størrelse fra 48cm – 60cm  Edelrid Ultralight (CE Godkjent)
 • Karabinkrok som holder deg kontinuerlig tilkoblet vaieren
 • Trinse for zipline. Kong Evo (CE Godkjent)

VÆR OG BEKLEDNING

Det er ikke noe i veien for å klatre i regnvær. Trærne fungerer faktisk som naturens egen paraply. 
Vi anbefaler klær som er gode å bevege seg i som treningsklær eller lette turklær.
Joggesko eller tursko er å foretrekke. Sandaler med åpen tå løsning er ikke tillatt. Klær med snorer anbefales ikke.

 

 

ETTER BESØKET

Vår første prioritet er alltid sikkerhet, og vi forsøker alltid å forbedre oss. Vi setter derfor stor pris på eventuelle tilbakemeldinger etter deres besøk hos oss.

Er du fornøyd håper vi du roper det ut til naboer og venner, mens er du misfornøyd håper vi du sier det til oss. Vi blir ekstra glade for en anmeldelse på TripAdvisor eller Facebook etter endt besøk. 

SJEKK UT VÆR PÅ TROLLPARK HOVE