Coasteering

Coasteering

Du vil i løpet av aktiviteten bli opplært i forskjellige ferdigheter blant annet defensiv svømmeteknikk, svømming i grupper, traversere steiner og hopping i vannet fra forskjellige høyder. Sammen med erfarne instruktører vil du garantert ha det gøy og oppleve mestring.

Vi er tilhengere av å utfordre personlige grenser, og våre hjelpsomme instruktører tilpasser og oppmuntrer slik at alle som vil får muligheten til å gå utenfor sin komfortsone. Du vil ikke bli presset til å gjøre noe du ikke føler deg komfortabel med. 

Hvis du er på utkikk etter en spennende aktivitet for familien, kollegaer, idrettsklubben eller bursdagsfesten så er coasteering det perfekte valget.

Hvor lenge varer aktiviteten?

  • 2-3 timer

Hvilket utstyr får man låne?

  • CE approved flytevest
  • 6mm våtdrakt
  • Hjelm
  • Hansker
  • Vannsko

Hva trenger jeg å ha med?

  • Badetøy
  • Håndkle

Bestill online eller kontakt TrollPark Hove i dag.

Laser Tag

laser tag

Lazer Tag er et avansert spill som kan sammenlignes med Paintball. Spillet går på elektrisitet og har ikke sølet fra paintball kulene. Du får ikke støt og det er smertefritt.

I dette spillet får både skytter og den som blir truffet en umiddelbar tilbakemelding om dette. Den som er truffet er da ute av spillet og markøren virker ikke før det har gått en viss tid. Vi fokuserer på handling i et trygt og morsomt miljø, samt gruppe, familiemoro og barnebursdager.

Bestill online eller kontakt TrollPark Hove i dag.

Hove Klatrepark

Hove Klatrepark

Hove Klatrepark som er ideelt for både store og små. Hele parken er en kombinasjon av godt utformede og konstruerte utfordringer, inkludert flere zipline, stiger, svinger, hopp og balanseaktiviteter.

Klatreparken består av seks ruter, hvor hver rute har varierende vanskelighetsgrader og forskjellige høydenivåer over bakken. 

En gøyal klatrepark hvor du får flere typer utfordringer høyt oppe i trærne. TrollPark Hove Har har benyttet et kontinuerlig og moderne sikkerhetssystem som gjør at du er sikret hele veien. Dette gjør det hele veldig enkelt og trygt.

Vi holder til like ved Hove Leirsenter, ca 10 minutter fra Arendal, 30 minutter fra Grimstad & 1 time fra Kristiansand.

Bestill online eller kontakt TrollPark Hove i dag.