Stand Up Padling

stand up padling

SUP KURS

Trollpark Hove sine SUP kurs er skreddersydde til hver enkelt gruppe. Mestringsfølelsen kommer fort i denne superpopulære vannsporten. Stand Up Paddleboard kurs er perfekt for familier, bedrifter eller skolegrupper. 

Hos oss får dere alt dere trenger for en morsom og vann(!)vittig utendørsopplevelse.

Sammen med erfarne instruktører vil du garantert bli våt, trimme lattermusklene og oppleve tidenes mestringsfølelse.

Hvor lenge varer aktiviteten?

 • 2-3 timer

Hvilket utstyr kan du låne?

 • CE godkjent redningsvest
 • 6mm våtdrakt
 • Hansker
 • Våtsko

Hva må jeg ta med?

 • Badetøy

 • Håndkle

Escaperoom

Escaperoom

Skituren over vidda endres fort fra idyll til hardt strev når vinterstormen plutslig feier inn over dere. Deres eneste utvei er å komme dere i ly for uværet som pisker rundt dere. Etter mye slit klarer dere til slutt å komme dere vekk fra fjellet og ned i en avsidesliggende dal...

Utslitte og kalde ramler dere inn døra på den bortglemte hytta som ligger alene i dalen. Dere er glade for endelig å ha kommet i sikkerhet. Her er dere trygge for uværet som herjer oppe på fjellet, men IKKE FOR FARENE SOM TRUER NEDE I DALEN.

Når dere begynner å se dere omkring inne i hytta oppdager dere at den ikke virker så ubebodd som dere først trodde. Dere KJENNER også den ubehagelige følelsen av å bli iakttatt. Dere bestemmer dere for å forlate hytta, men oppdager at det allerede er for sent. Dere er blitt innesperret, og jegeren skjuler seg et sted der ute i stormen. Hytten er fellen hans og dere er hans bytte.

Klarer dere å komme dere helskinnet ut av hytten før det er for sent? 

Spilletid: Opptil 60 minutter

Antall spillere: 2-8

Laser Tag

laser tag

Lazer Tag er underholdende, morsomt og engasjerende for større barn, ungdom og voksne. Strategi, lagspill, bevegelse og kreativitet er nøkkelord. I dette spillet er det vanskelig å la vær å bli medrevet.

Lazer tag er et lagspill hvor man spiller mot hverandre fra hver sin orginale base. Klarer dere å snike dere inn på det andre lagets territorium og eliminiere motstanderen?  Dette er det perfekte spillet for dere som elsker tempo, konkurranse og lagånd. Passer perfekt for større grupper som familiesammenkomster, barnebursdager, teambuilding og utdrikningslag. 

OBS: Pga fare for overivrighet og engasjement anbefaler vi at dere har på dere klær og sko dere ikke er redde for i denne aktiviteten. 

KJØR LAZER TAG!

Hvor lenge?

 • 3 t. (Inkludert i denne tiden er instruksjon, trening og spill)

   

Hva må jeg ta med?

 • Gode joggesko (sandaler er ikke tillatt)