hav kajakk tur med lunsj

Kajakk tur med dobbel-kajakk: Guidet tur til Gjessøya med lunsj på Merdø Kro

Turen starter ved strandhuset på Hove, på Tromøya. Dere vil bli briefet om sikkerhet og vil få det utstyret som trengs. Fra land til vann, der guiden så vil lære dere ulike padleteknikker. Turen gå så videre (østover) mot den sørvestlige delen av Gjessøya. Vi padler via Raet Nasjonalpark i Arendalsskjærgården, som byr på et nydelig sjøllandskap. På turen vil guiden fortelle historie om områdene som passeres. Når vi så padler i skjermede farvann i skjærgården padler vi forbi holmen St Helena og Badeholmen, før vi padler et stykke og entrer den idylliske sandbukta på Gjessholmen. Bli med på tur og opplev sjøliv, historie og uberørt natur! Midt på turen stopper vi på en fantastisk Merdø Kro Pizza Restaurand for en god lunsj.

Lengde: 6 km

Tid: 4/5 hours

Utstyr dere får: Kajakk (dobbel), spraydecks, paddleårer, bag for å holde eventuell klær og ting tørre, snacks og drikke

Felles utstyr som dere får og må være med: Førstehjelpsskrin, mobiltelefon og nødrakett

Tidligere erfaringer: Denne turen er fin for nybegynnere, men hav kajakking kan føles anstrengde for enkelte da det innebærer padling på sjøen i 4 til 5 timer. Kvalifikasjoner er at man må kunne svømme, og ha god fysisk helse..

Maks vekt: 110kg

Min alder: 12 år

Utstyr dere må ta med: Joggesko, svømmetøy, ullundertøy og håndkle.