Hove Klatrepark

Hove Klatrepark er perfekt for for både store og små eventyrere. Vår toppmoderne klatrepark er designet slik at man helt uten bekymringer kan utfordre seg i tretoppene.

Hos oss finner du flere ziplines og klatreløyper i varierende vanskelighetsgrad. Klatring passer for alle, og det har vi lagt til rette for her på Hove klatrepark. Våre dyktige og engasjerte instruktører er alltid tilgjengelige for deg!

Klatreparken består av 6 ruter i varierende høyde og vanskelighetsgrad. En av manges favoritter er løypen som består kun av ziplines. Sving deg fra tre til tre og kjenn at du lever.  

Hove Klatrepark er en gøyal klatrepark hvor hele familien vil kjenne på mestring og utfordring. Vi benytter et kontinuerlig og moderne sikkerhetssystem som gjør at man slipper å tenke på å feste seg av og på med karabinkroker. Hos oss er man trygt festet fra start til slutt, noe som gjør opplevelsen litt mer avslappende. Det er altså bare til å kjøre på med spenstige tarzan hopp og hyl – det er selvfølgelig helt trygt!

Vår flotte klatrepark finner dere like ved Hove Leirsenter, ca 10 minutter fra Arendal, 30 minutter fra Grimstad & 1 time fra Kristiansand

BOOK ONLINE OG SPAR KR. 30,- PR PERS!

TrollPark Hove

Pris klatrepark 110cm billett

Pris kr 280,- hvis du er 110 – 140 cm høy

Spar kr 30,- per person ved å booke klatring på nett!

Klatrepark Hove

Pris klatrepark 140cm billett

Pris kr 380,- hvis du er over 140 cm høy

Spar kr 30,- per person ved å booke klatring på nett!

FØR KLATRING

SIKKERHET & UTSTYR

Alle som skal klatre hos oss må gjennom et sikkerhetskurs med en av våre sertifiserte instruktører. Kurset og påselingen tar ca 15 minutter. Før kursstart får dere utdelt alt nødvendig klatreutstyr. 

  • Full kropp klatresele 
  • Hjelm. Størrelse fra 48cm – 60cm  Edelrid Ultralight (CE Godkjent)
  • Karabinkrok som holder deg kontinuerlig tilkoblet vaieren
  • Trinse for zipline. Kong Evo (CE Godkjent)

VÆR OG BEKLEDNING

Det er ikke noe i veien for å klatre i regnvær. Trærne fungerer faktisk som naturens egen paraply. 
Vi anbefaler klær som er gode å bevege seg i som treningsklær eller lette turklær.
Joggesko eller tursko er å foretrekke. Sandaler med åpen tå løsning er ikke tillatt. Klær med snorer anbefales ikke.

 

 

ETTER BESØKET

Vår første prioritet er alltid sikkerhet, og vi forsøker alltid å forbedre oss. Vi setter derfor stor pris på eventuelle tilbakemeldinger etter deres besøk hos oss.

Er du fornøyd håper vi du roper det ut til naboer og venner, mens er du misfornøyd håper vi du sier det til oss. Vi blir ekstra glade for en anmeldelse på TripAdvisor eller Facebook etter endt besøk. 

SJEKK UT VÆR PÅ TROLLPARK HOVE