Grupper & bedrift

Årets snakkis? TROLLPARK HOVE SKREDDERSYR PAKKER OG AKTIVITETER FOR små og store BEDRIFTER. Vi er konkurransedyktige på pris & Rå på innhold.

BEDRIFTS DAG HOS TROLLPARK HOVE

Firmatur med lunsj og en aktivitet er en favoritt for mange firmagrupper.

Kanskje har dere nådd målet dere har jobbet så hardt for, eller er i planleggingsfasen av et nytt og spennende prosjekt. TrollPark Hove har det dere ser etter for å premiere dere selv eller gi dere en kick off start til en ny sesong. 

Det er ofte mange forskjellige type mennesker i ett og samme firma. TrollPark Hove skreddersyr din firmatur slik at alle blir ivaretatt og har en fantastisk opplevelse.

TrollPark Hove arrangerer også familiedager for firma, der alle sammen, både barn og voksen har en aktiv dag med spennende aktiviteter og god mat innimellom øktene. 

Hvorfor velge oss?

Firmatur til TrollPark Hove er en ypperlig mulighet for å utfordre hverandre utenfor arbeidsplassen. Klatreparken er en morsom, utfordrende og spennende aktivitet.

  • Alle aktiviteter foregår i umiddelbar nærhet til aktivitetssenteret, reduserer utslipp og kostnader.
  • Profesjonelt og kvalifisert personell.
  • Konkurransedyktige priser.
  • Utvikle gjensidig respekt og aksept gjennom gruppeaktiviteter som igjen vil reflektere arbeidsmiljøet.
  • Natur og miljølæring tilrettelagt gjennom aktivitetene.
  • Delte opplevelser og varige minner.

GRILL

Gjør det enkelt!

Book teambuilding hos oss, og lei en gass grill etter aktivitetene er ferdige. Hos oss er det mulig å sitte under tak dersom det skulle regne. 

Du kan kjøpe lokal grill mat fra oss eller kjøpe dette selv.

 

CANVAS HOVE

Canvas Hove er ikke som andre overnattingssteder. Hos oss er friluftslivaktiviteter og naturopplevelser hovedattraksjonen.

Hove ligger vakkert til med hav, holmer, skjær og skog på alle kanter. Vårt mål er at du skal få følelsen av å være på tur, kjenne på adrenalin, kjenne på øyeblikket i naturen, oppleve varme og kulde og nyte dagen.

Vi har overnatting for alle, alt fra ditt eget telt til yurter med ferdig oppredd seng og badekar på rommet.