The Cave

Informasjon om smitteverntiltak vedrørende coronavirus.

TrollPark Hove klatrepark følger retningslinjene med smitteverntiltak som til enhver tid gis av folkehelseinstituttet vedrørende coronavirus.

Til alle våre besøkende stiller vi følgende krav:

Unngå å besøke parken dersom du opplever luftveissymptomer, har vært i områder med utbredt spredning, har vært i nærkontakt med mistenkt eller sannsynlig tilfelle av covid-19.

– Vi tar kun imot grupper fra samme bosted. Parken vil være eksklusiv for denne gruppen i 2 timer.

– Det er dessverre ikke mulig å handle i kiosken nå denne perioden.

– Vask hender med såpe og varmt vann etterfulgt av antibac før klatring.

– Det er nødvendig med god hygiene blant våre besøkende, og at hver og en selv tar forhåndsregler og følger råd som gis av folkehelseinstituttet!

Velkommen til en nydelig utendørsopplevelse!

Hove Klatrepark som er ideelt for både store og små. Hele parken er en kombinasjon av godt utformede og konstruerte utfordringer, inkludert flere zipline, stiger, svinger, hopp og balanseaktiviteter.

Klatreparken består av seks ruter, hvor hver rute har varierende vanskelighetsgrader og forskjellige høydenivåer over bakken. 

En gøyal klatrepark hvor du får flere typer utfordringer høyt oppe i trærne. TrollPark Hove Har har benyttet et kontinuerlig og moderne sikkerhetssystem som gjør at du er sikret hele veien. Dette gjør det hele veldig enkelt og trygt.

Vi holder til like ved Hove Leirsenter, ca 10 minutter fra Arendal, 30 minutter fra Grimstad & 1 time fra Kristiansand.

Bestill online eller kontakt TrollPark Hove i dag.